Raaseporin keskiviikkorastit, Rävnäs, Österby, 11.8.2021

Raaseporin keskiviikkorastit jatkuvat iltatapahtumalla, jossa on Emit-leimaus, ke 11.8. klo 17–19. Tällä kertaa ei omatoimisuunnistusta.

Keskiviikkona 11.8. järjestetään avoimet keskiviikkorastit Österbyn Rävnäsissä Tammisaaressa. Metsään pääsee klo 17.00–19.00, Emit-leimaus. Huomaa, että metsään pääsee vain mainittujen parin tunnin ajan, tällä kertaa ei omatoimisuunnistusta! Maasto lienee tuttu aiemmilta vuosilta: hienoja avokallioita ja jyrkkiä, pienipiirteisiä rinteitä; edellisen kerran täällä on kuntosuunnistettu maaliskuun lopulla ja huhtikuun alussa 2020. Lastenradoilla on riittävästi polkuja turvaamaan etenemistä. Radat ja maasto soveltuvatkin erinomaisesti kaikenikäisille suunnistajille, tervetuloa mukaan!

Suunnistamaan ovat tervetulleita sekä jäsenet että ulkopuoliset. Tapahtuma on ilmainen OK Raseborgin ja/tai Fiskarin Urheilijat -47:n jäsenille sekä kaikille korkeintaan 18-vuotiaille; muilta hinta 7 €. Radat ovat seuraavat: A 6,5 km, B 4,3 km, C 2,9 km, D 1,9 km ja E 1,3 km. Ratamestari on Ove Forsström. Emit-leimasimet, tavalliset rastiliput ja koodit.

Tämä tapahtuma kuuluu myös OK Raseborgin keskiviikkocupin Emit-sarjaan (ei siis viikon rata- tai Livelox-pisteitä tällä kertaa) ja OK Raseborgin juniorcupiin. Livelox käytössä (huom.: gps-loppuajat voivat vaihdella hieman suhteessa Emit-ajanottoon, joka on täsmällisempi).

Seuraavia ohjeita ja sääntöjä tulee noudattaa:

Koronatartuntariskin minimoimiseksi menettelemme iltarastitapahtumassamme seuraavasti:

  • Osallistukaa vain terveinä! Jos olet altistunut tartunnalle, olet omaehtoisessa tai lääkärin määräämässä karanteenissa tai odotat koronatestitulosta, et voi osallistua.
  • Autosta noustuanne huomioikaa turvavälit muihin ihmisiin (vähintään 2 metriä, mielellään enemmän). Pidempiin keskusteluihin pysähtyminen ei tässä tilanteessa ole suositeltavaa.
  • Noudattakaa hyvää käsihygieniaa. Tarjoamme käsidesiä. Hengityssuojaimia saa luonnollisesti käyttää, mutta ne eivät ole väljissä ulkotiloissa pakollisia.
  • Pitäkää mahdollisuuksien mukaan turvaväliä myös toimitsijoihimme karttojen myynnissä ja tulospalvelussa. Muistakaa turvaetäisyydet myös jonottaessanne.
  • Jonotus tulospalveluun (lähtö ja maali) vetoketjuperiaatteen mukaisesti.
  • Kun olet valmis, lähde mahdollisimman nopeasti kotiin. Jos sinun on odotettava perheenjäseniäsi tai muita samaa kyytiä jakavia lähipiiriläisiäsi, tee se mieluummin autossa kuin tulospalvelun luona.
  • Ilmoittautuminen lähdössä ja maalissa on keskiviikkoiltana pakollista. Jos et ilmoita tulleesi pois metsästä, lähetämme etsintäpartion. Pidä huolta, ettei näin tarvitse tehdä tarpeettomasti!

Tällä kertaa ei omatoimisuunnistusta.

Muista kuitenkin omatoimirastimme myös Flacksjön uimarannan luona Pohjassa, avoinna sunnuntai-iltaan 15.8. asti, ja omatoimirastit, jotka alkavat Pitkälammilla Kiskossa maanantaina 16.8. Keskiviikkorastit ajanotolla jälleen 25.8. Högsandissa Lappohjassa.

Tervetuloa suunnistamaan hienoon ja vaihtelevaan avokalliomaaston!

Tapahtuma Rastilipussa.

Tapahtuma Liveloxissa.

Lisätiedot Benny Forsström, 040 5013519, benny.forsstrom@gmail.com