Raaseporin keskiviikkorastit, Raaseporin linna, Snappertuna, 15.9.2021

Raaseporin keskiviikkorastit jatkuvat Emit-iltatapahtumalla ke 15.9. klo 17–18.30 Raaseporin linnalla Snappertunassa. Tällä kertaa ei omatoimisuunnistusta vaan pelkästään iltarastit.

Keskiviikkona 15.9. pidetään kesäkauden 2021 viimeiset tavalliset avoimet keskiviikkorastit Raaseporin linnalla Snappertunassa. Lähdöt klo 17.00–18.30. Aurinko laskee jo n. klo 19.45, ja suosittelemme itse kutakin suunnittelemaan aikataulunsa niin, että pyrkimyksenä on palata maastosta viimeistään puoli tuntia ennen kuin hämärä alkaa laskeutua, jotta käytettävissä olisi turvallinen marginaali, jos maastossa tapahtuu jotakin yllättävää, jos rata osoittautuukin vaikeaksi tai jos rasteja joutuu muuten vain etsimään yllättävän kauan. Parasta on lähteä maastoon niin pian kuin mahdollista klo 17:n jälkeen: tällä tavoin kauniista metsästä ehtii nauttimaan kaikessa rauhassa.

Tällä kertaa A-, B- ja C-radat tarjoavat erittäin hienoja metsä- ja mäkialueita historiallisen ja idyllisen Raaseporin linnan luona virtaavan joen lounaispuolella. Lyhyemmät radat D ja E sisältävät puistomaisempaa suunnistusta aivan linnan lähituntumassa joen itäpuolella. Kartan mittakaava vaihtelee radoittain 1:10000:sta 1:5000:een.

Suunnistamaan ovat tervetulleita sekä jäsenet että ulkopuoliset. Tapahtuma on ilmainen OK Raseborgin ja/tai Fiskarin Urheilijat -47:n jäsenille sekä kaikille korkeintaan 18-vuotiaille; muilta hinta 7 €. Radat ovat seuraavat: A 5,7 km, B 4,4 km, C 3,3 km, D 1,7 km ja E 1,2 km. Ratamestareina ovat toimineet Jan Täppinen & Marcus Barman (radat A, B, ja C) sekä Jonna Öblom (radat D ja E). Emit-leimaus, tavalliset rastiliput sekä koodit.

Opastus alkaa tieltä 1050 Raaseporin linnalle johtavasta risteyksestä.

Tämä tapahtuma kuuluu myös OK Raseborgin keskiviikkocupin Emit-sarjaan (ei siis viikon rata- tai Livelox-pisteitä tällä kertaa). Livelox käytössä (huom.: gps-loppuajat voivat vaihdella hieman suhteessa Emit-ajanottoon, joka on täsmällisempi).

Seuraavia ohjeita ja sääntöjä tulee noudattaa:

Koronatartuntariskin minimoimiseksi menettelemme iltarastitapahtumassamme seuraavasti:

  • Osallistukaa vain terveinä! Jos olet altistunut tartunnalle, olet omaehtoisessa tai lääkärin määräämässä karanteenissa tai odotat koronatestitulosta, et voi osallistua.
  • Autosta noustuanne huomioikaa turvavälit muihin ihmisiin (vähintään 2 metriä, mielellään enemmän). Pidempiin keskusteluihin pysähtyminen ei tässä tilanteessa ole suositeltavaa.
  • Noudattakaa hyvää käsihygieniaa. Tarjoamme käsidesiä. Hengityssuojaimia saa luonnollisesti käyttää, mutta ne eivät ole väljissä ulkotiloissa pakollisia.
  • Pitäkää mahdollisuuksien mukaan turvaväliä myös toimitsijoihimme karttojen myynnissä ja tulospalvelussa. Muistakaa turvaetäisyydet myös jonottaessanne.
  • Jonotus tulospalveluun (lähtö ja maali) vetoketjuperiaatteen mukaisesti.
  • Kun olet valmis, lähde mahdollisimman nopeasti kotiin. Jos sinun on odotettava perheenjäseniäsi tai muita samaa kyytiä jakavia lähipiiriläisiäsi, tee se mieluummin autossa kuin tulospalvelun luona.
  • Ilmoittautuminen lähdössä ja maalissa on keskiviikkoiltana pakollista. Jos et ilmoita tulleesi pois metsästä, lähetämme etsintäpartion. Pidä huolta, ettei näin tarvitse tehdä tarpeettomasti!

Tällä kertaa ei omatoimisuunnistusta.

Muista silti myös omatoimirastimme Siuntiossa, jotka jatkuvat sunnuntaihin 19.9. asti, ja yösuunnistuskuntorastit ja OK Raseborgin yöseuramestaruuskisat, jotka järjestetään ke 22.9. Källvikenissä Tammisaaren Leksvallissa.

Tervetuloa suunnistamaan seuramme symbolilinnan läheisyyteen!

Tapahtuma Rastilipussa.

Tapahtuma Liveloxissa.

Lisätiedot Jan Täppinen, 040 5741760, jan.tappinen@gmail.com