Raaseporin keskiviikkorastit, Fagervik/Sågars, Inkoo, 30.6.2021

Raaseporin keskiviikkorastit jatkuvat Emit-leimauksella toteutettavalla iltatapahtumalla 30.6., lähdöt klo 17–19. Tällä kertaa radat ovat avoinna ainoastaan keskiviikkoiltana, ei siis omatoimisuunnistusta.

Lähtö, maali ja pysäköinti sijaitsevat lähellä toisiaan Fagervikin ruukin lounaispuolella. Navigointiosoite on Fagervikintie 1175, 10250 Fagervik.

Kuten viime vuosina on ollut tapana, kesä- ja heinäkuun vaihteessa on treenikalenterissamme jälleen Fagervikin vuoro. Tällä kertaa saamme kiittää naapuriseuraamme Karjaan Uraa mahdollisuudesta käyttää heidän aivan uutta Sågarsin karttaansa museotien ja Fagervikin ruukin eteläpuolella. Maasto ja kartta ovat siis samoja kuin Uran kansallisessa Billnäsin keskimatkassa huhtikuun alussa 2021: pienipiirteiset ja suhteellisen jyrkkärinteiset ja tekniset avokalliomäet tarjoavat luonnollisen mahdollisuuden useisiin kiinnostaviin keskimatkalle tyypillisiin rastiväleihin erityisesti vaativammilla radoilla. Lyhyemmät radat ovat puolestaan selvästi helpompia.

Kuntorasteille ovat tervetulleita sekä seurojen jäsenet että ulkopuoliset. Rastit ovat ilmaiset OK Raseborgin ja/tai Fiskarin Urheilijat -47:n jäsenille sekä alle 18-vuotiaille nuorille; muille hinta on 7 €. Ratapituudet A 5,8 km, B 3,7 km, C 2,8 km ja E 1,1 km. Ratamestaritehtävistä on tällä kertaa huolehtinut von Frenckellin perhe. Rasteilla on Emit-leimasimet, normaalikokoiset rastiliput ja Emit-leimasimissa koodinumerot.

Huomaa myös, että kuntorastipaikan välittömässä läheisyydessä on peräti kaksi hienoa uimarantaa: vain noin 100 m pohjoiseen lähdöstä ja maalista Bruksträsketillä sekä noin 500 m päässä länteen Vitträsketin koillisrannalla. Ota siis pyyhkeesi ja uimapukusi mukaan!

Seuraavia ohjeita ja sääntöjä tulee noudattaa:

Koronatartuntariskin minimoimiseksi menettelemme iltarastitapahtumassamme seuraavasti:

  • Osallistukaa vain terveinä! Jos olet altistunut tartunnalle, olet omaehtoisessa tai lääkärin määräämässä karanteenissa tai odotat koronatestitulosta, et voi osallistua.
  • Autosta noustuanne huomioikaa turvavälit muihin ihmisiin (vähintään 2 metriä, mielellään enemmän). Pidempiin keskusteluihin pysähtyminen ei tässä tilanteessa ole suositeltavaa.
  • Noudattakaa hyvää käsihygieniaa. Tarjoamme käsidesiä. Hengityssuojaimia saa luonnollisesti käyttää, mutta ne eivät ole väljissä ulkotiloissa pakollisia.
  • Pitäkää mahdollisuuksien mukaan turvaväliä myös toimitsijoihimme karttojen myynnissä ja tulospalvelussa. Muistakaa turvaetäisyydet myös jonottaessanne.
  • Jonotus tulospalveluun (lähtö ja maali) vetoketjuperiaatteen mukaisesti.
  • Kun olet valmis, lähde mahdollisimman nopeasti kotiin. Jos sinun on odotettava perheenjäseniäsi tai muita samaa kyytiä jakavia lähipiiriläisiäsi, tee se mieluummin autossa kuin tulospalvelun luona.
  • Ilmoittautuminen lähdössä ja maalissa on keskiviikkoiltana pakollista. Jos et ilmoita tulleesi pois metsästä, lähetämme etsintäpartion. Pidä huolta, ettei näin tarvitse tehdä tarpeettomasti!

Pysäköinti lähdön ja maalin läheisyydessä opastuksen mukaan, navigointiosoite Fagervikintie 1175, 10250 Fagervik. uimarannan parkkipaikalla.

Muista myös Bromarvin omatoimirastit, jotka päättyvät vasta sunnuntaina 4. heinäkuuta, ja Tenholan Ovanmalmin omatoimirastit, jotka alkavat maanantaina 5. heinäkuuta. Keskiviikkorastit Emit-ajanotolla jälleen 14.7. Fiskarissa Bollstan uudella kartalla (2021).

Tervetuloa suunnistamaan hienoon ja vaihtelevaan avokalliomaaston!

Tapahtuma Rastilipussa.

Tapahtuma Liveloxissa.

Lisätiedot Catarina von Frenckell, 040 562 3289, rina.frenckell@fagervik.fi