Raaseporin keskiviikkorastit, Bollsta, Fiskars, 14.7.2021

Raaseporin keskiviikkorastit jatkuvat Emit-leimauksella toteutettavalla iltatapahtumalla 14.7., lähdöt klo 17–19. Iltarastien lisäksi myös omatoimirastit 15.–18.7.2021.

Tällä kertaa suunnistamme FU-47:n uudella, Arvo Paulinin tekemällä kartalla. Maasto sijaitsee Fiskarin ruukin lounaispuolella. Maasto muistuttaa varsin paljon tiettyjä osia esim. FU-47:n Rövarbergetin kartasta joitakin kilometrejä idempänä: useita varsin jyrkkiä ja pienipiirteisiä mäkiä, monia Fiskars Villagen maastopyöräreittejä, mutta myös joitakin nopeakulkuisempia alueita.

Kuntorasteille ovat tervetulleita sekä seurojen jäsenet että ulkopuoliset. Rastit ovat ilmaiset OK Raseborgin ja/tai Fiskarin Urheilijat -47:n jäsenille sekä alle 18-vuotiaille nuorille; muille hinta on 7 €. Radat ja mittakaavat: A 6,0 km 1:10000, B 4,4 km 1:10000 & 1:7500, C 3,1 km 1:7500, D 2,0 km 1:7500 ja E 1,4 km. Ratamestari on Veikko Paulin. HUOM.: rasteilla on Emit-leimasimet, normaalikokoiset rastiliput ja koodinumerot.

Nämä kuntorastit kuuluvat myös OK Raseborgin keskiviikkocupin Emit-tapahtumien sarjaan (tällä kertaa ei siis viikon rata- tai Livelox-pisteitä). Livelox käytössä koko viikon (huom: gps-ajanotto voi poiketa hieman Emit-väli- ja -loppuajoista, jotka ovat tarkempia).

Huomaa myös, että Flacksjön uimaranta sijaitsee vain pari kilometriä kuntorastipaikasta. Ota siis pyyhkeesi ja uima-asusi mukaan!

Seuraavia ohjeita ja sääntöjä tulee noudattaa:

Koronatartuntariskin minimoimiseksi menettelemme iltarastitapahtumassamme seuraavasti:

  • Osallistukaa vain terveinä! Jos olet altistunut tartunnalle, olet omaehtoisessa tai lääkärin määräämässä karanteenissa tai odotat koronatestitulosta, et voi osallistua.
  • Autosta noustuanne huomioikaa turvavälit muihin ihmisiin (vähintään 2 metriä, mielellään enemmän). Pidempiin keskusteluihin pysähtyminen ei tässä tilanteessa ole suositeltavaa.
  • Noudattakaa hyvää käsihygieniaa. Tarjoamme käsidesiä. Hengityssuojaimia saa luonnollisesti käyttää, mutta ne eivät ole väljissä ulkotiloissa pakollisia.
  • Pitäkää mahdollisuuksien mukaan turvaväliä myös toimitsijoihimme karttojen myynnissä ja tulospalvelussa. Muistakaa turvaetäisyydet myös jonottaessanne.
  • Jonotus tulospalveluun (lähtö ja maali) vetoketjuperiaatteen mukaisesti.
  • Kun olet valmis, lähde mahdollisimman nopeasti kotiin. Jos sinun on odotettava perheenjäseniäsi tai muita samaa kyytiä jakavia lähipiiriläisiäsi, tee se mieluummin autossa kuin tulospalvelun luona.
  • Ilmoittautuminen lähdössä ja maalissa on keskiviikkoiltana pakollista. Jos et ilmoita tulleesi pois metsästä, lähetämme etsintäpartion. Pidä huolta, ettei näin tarvitse tehdä tarpeettomasti!

Omatoimisuunnistus (tosu):

Radat ovat avoinna omatoimisuunnistajille torstaiaamusta sunnuntai-iltaan. Omatoimisuunnistuksessa järjestäjä ei vastaa, että kaikki pääsevät maastosta pois: suosittelemme ottamaan puhelimen mukaan, jos lähdet suunnistamaan yksin, tai ilmoittamaan läheisillesi, että olet menossa suunnistamaan. Karttoja omatoimirasteille saa joko keskiviikkoiltana iltarasteilta tai torstaiaamusta lähtien paperisina FU-47:n majalla olevasta karttapostilaatikosta (Kalliomäentie 4, Fiskari) tai pdf-tiedostona Rastilipusta, hinnoittelu sama kuin keskiviikkona.

Pysäköinti metsätien varressa lähellä maalia (ks. kartasta). Älä tuki tietä, varo pehmeää tien reunaa ja ole huomaavainen.

Muista myös Tenholan Ovanmalmin omatoimirastit, jotka päättyvät vasta sunnuntaina 18. heinäkuuta, ja Hangon omatoimirastit, jotka alkavat maanantaina 19. heinäkuuta. Keskiviikkorastit Emit-ajanotolla jälleen 28.7. Tammisaaren Källvikenissä täysin uudella kartalla.

Tervetuloa suunnistamaan hienoon ja vaihtelevaan avokalliomaaston!

Tapahtuma Rastilipussa.

Tapahtuma Liveloxissa.

Lisätiedot Veikko Paulin, 040 5604538, pohjan.paulinit@pp.inet.fi