Raaseporin kesäsprintti, kuntosuunnistus, Tammisaaren markkinakenttä 1.8.2021

Avoimet sprinttikuntorastit OK Raseborgin kansallisen kesäsprintin yhteydessä Tammisaaressa. Erikoishinta 10 €. Saapumisreitti Raaseporintien ja Fleminginkadun liikenneympyrän kautta, ilmainen pysäköinti Tammisaaren markkinakentällä.

Tarjolla kolme kuntosuunnistajien ratavaihtoehtoa (Kunto A 3,6 km, Kunto B 2,1 km & Kunto C 1,5 km, ratapituudet lyhintä sallittua reittiä). Ilmoittautuminen joko ennakkoon Rastilipussa tai kilpailukeskuksessa infossa. Maksutavat käteinen, pankki- tai luottokortti, ePassi, Liikuntaseteli tai Virikeseteli. Emit-vuokra 2 euroa, laina-Emit-kortteja saatavilla rajallinen määrä.

Kuntosuunnistuksen kartat saa infosta, jonka läheisyydessä on myös kuntosuunnistuksen lähtö. Kuntosuunnistuskartan näyttäminen vielä lähtemättömälle kilpailijalle on ehdottomasti kielletty. Kuntosuunnistuksella on oma etämaali, jonne saapumisen jälkeen tulee käydä ilmoittautumassa infossa, jossa sijaitsee kuntosuunnistuksen tulospalvelu.

Kaikkien, myös suorituksensa keskeyttäneiden tai ilman ajanottoa kuntosuunnistavien tulee ehdottomasti kulkea maastosta pois infon kautta. Kuntosuunnistajien ei tule juosta kilpasarjojen maaliin!

Muista koronaturvallisuus ja tule paikalle vain terveenä, huolehdi etäisyyksistä, käytä käsidesiä ja käyvä mielellään kasvomaskia silloin kun et juokse. Tervetuloa!

Lisätietoja kansallisesta kilpailusta löytyy täältä.

Tapahtuma Rastilipussa.

Tapahtuma Liveloxissa.