Onsdagsorientering vid Källviken, 24.5.2023

Framkomligheten i träningsterrängen är god eller mycket god fast det finns också några mindre skogsarbetsområden på kartan.

På onsdagen 24.5 är det dags för onsdagsorientering, den här gången vid Källviken mellan Leksvall och Skogby. Som de flesta säkert redan vet varierar terrängen från väldigt öppen tallskog till småskurna mindre bergsområden. På en del av området har avverkningar skett men till största delen är framkomligheten god eller mycket god. För barnbanorna finns det en hel del stigar och övriga ledstänger. Höjdskillnaderna är, med undantag för sluttningarna i östra delen av området, måttliga.

Observera också att Suunnistajan Kauppa kommer till platsen med sin försäljningsbil.

Vägvisning från väg 25, korsningen till Leksvall och Dagmarsparken. Träningens adress är Leksvallsvägen 406, Raseborg. Start mellan klockan 17.00 och 19.00. Ingen orientering på egen hand denna gång. Kartavgiften är 8 €; 18-åriga och yngre juniorer betalar 5 €, men alla OK Raseborgs medlemmar (och våra arrangörer från FU-47) oavsett ålder orienterar gratis. Också Mobilepay (OK Raseborg 67668), Smartum, Edenred och ePassi fungerar. Resultat med Emit, också Livelox.

Också föreningens Hipposkola kommer att träffas i samband av det här evenemanget, och för OK Raseborgs juniorer fungerar den här träningen även som den första deltävlingen i föreningens egen juniorcup.

Fyra vanliga banor plus TR och RR:

  • A 6,8 km
  • B 4,7 km
  • C 3,5 km
  • D 1,6 km
  • TR 1,3 km
  • RR 2,0/1,2 km.

Banläggare är Bengt Fagerlund (banorna ABCD) och Jouko Nurmiainen (TR & RR). Dessutom har vi också labyrintorientering särskilt för barn (banläggare Kristian Forsell). Vi ses på onsdagen! Varmt välkomna!