Onsdagsorientering i Västankvarn, Ingå, 31.5.2023

På onsdagen 31.5 är det igen dags för onsdagsorientering, den här gången i Västankvarn, Ingå. Den fina, varierande terrängen är bekant från förra årets Ingå vårtävling och OK Raseborgs klubbis. Ett par nya avverkningsområden har gjorts i terrängen efter det, men vi har hunnit uppdatera dem på kartan. Banläggaren är Leif Haajanen.

För OK Raseborgs medlemmar är den här träningen den andra av två onsdagsorienteringar där resultatet beaktas i laguttagningarna för Venla och Jukola. Vi hoppas därför att så många som möjligt ställer upp. För Jukola-löpare beaktas i första hand resultat på A-banan och för Venla-löpare på B-banan.

Vägvisning från väg 51 vid avtaget till minnesmärket för inbördeskriget 1918 (Söderlandsvägens korsning). Adressen för evenemanget är Söderlandsvägen 93. Start mellan klockan 17.00 och 19.00. Ingen orientering på egen hand denna gång. Kartavgiften är 8 €; 18-åriga och yngre juniorer betalar 5 €, men alla OK Raseborgs medlemmar (och våra arrangörer från FU-47) oavsett ålder orienterar gratis.

(OBS: förhandsanmälningen och -betalningen på Rastilippu.fi verkar vara offline just nu p.g.a. ett systemfel på den nationella nivån, men alla andra betalningssätt fungerar normalt, och kartan på Rastilippu visar rätt plats för träningen.)

Emit-stämpling & Livelox.

Fyra banalternativ:

  • A 6,4 km
  • B 4,0 km
  • C 2,8 km
  • D 0,9 km.

Vi ses i Västankvarn på onsdagen! Varmt välkomna!