Onsdagsorientering i Undermalm, Tenala, 10.5.2023

På onsdagen 10.5 är det igen dags för onsdagsorientering, den här gången i Undermalm, Tenala. Den fina, varierande terrängen är säkert redan ganska bekant från tidigare år, åtminstone för föreningens egna medlemmar, men kartan stämmer fortfarande bra, särskilt efter vissa uppdateringar, och nu när vi har fått lov att ha parkering, start och mål vid skjutbanan har det varit möjligt för banläggaren att undvika vissa ”grönsträckade” områden på kartans södra del, så att så många som möjligt får njuta av de fina bergområdena på västra hälften av kartan. Banläggaren är Kristian Forsell.

För OK Raseborgs medlemmar är den här träningen en av två onsdagsorienteringar där resultatet beaktas i laguttagningarna för Venla och Jukola. Vi hoppas därför att så många som möjligt ställer upp. För Jukola-löpare beaktas i första hand resultat på A-banan och för Venla-löpare på B-banan.

Vägvisning från väg 52, en dryg kilometer nordväst om korsningen mellan väg 52 och väg 111. Vägvisningsadress Bjärnåvägen 253, Raseborg. Start mellan klockan 17.00 och 19.00. Ingen orientering på egen hand denna gång. Kartavgiften är 8 €; 18-åriga och yngre juniorer betalar 5 €, men alla OK Raseborgs medlemmar (och våra arrangörer från FU-47) oavsett ålder orienterar gratis.

Emit-stämpling & Livelox.

Fem banalternativ:

  • A 7,6 km
  • B 4,8 km
  • C 3,5 km
  • D 1,4 km
  • E 1,0 km.

Vi ses i Undemalm på onsdagen! Varmt välkomna!