Lillfors, Pohjankuru: omatoimirastit 23.5.–5.6.2022

(På svenska)

Raaseporin omatoimirastit jatkuvat Pohjankurussa Lillforsissa, ja radat ovat avoinna ma 23.5. – su 5.6.2022. Tarjolla on neljä eri ratavaihtoehtoa: rata A 5,2 km, rata B 4,2 km, rata C 2,7 km ja rata D 1,5 km. Kartan mittakaava on tällä kertaa kaikilla radoilla 1:7500 ja käyräväli 5 m. Kuten aiemmilta vuosilta tiedämme, Lillforsin maasto on hyvin mäkinen ja osittain pienipiirteinen, ja pidemmillä radoilla on selkeä keskimatkan luonne, mukaan lukien rytminvaihdot. Kartta on päivitetty viimeksi SM-treenipakettikäyttöön kesällä 2018, ja se pitää edelleen hyvin paikkansa. 

Rastit on merkitty tavallisin rastilipuin (normaalikoko) ja koodinumeroin. Rasteilla ei ole Emit-leimasimia. Pysäköinti tien reunassa lähdön ja maalin lähellä (katso kartasta), älä tuki tietä! Ratamestari on Stefan Fiskars.

Harjoituksen hinta: aikuiset 7 €, 18-vuotiaat tai nuoremmat sekä OK Raseborgin ja FU-47:n jäsenet ilmaiseksi. Maksaa voit Rastilipussa tai pankkisiirrolla (tilinumero on kartassa), samaan pankkisiirtoon saa yhdistää useampia maksuja, viestikenttään suunnistajien nimet. Myös Mobilepay (OK Raseborg 67668), Smartum, Edenred ja ePassi toimivat. GPS-tulospalvelu ja reittihärveli Liveloxissa. Itse tulostettavat pdf-kartat Rastilipusta vaikka nyt heti, paperikartat viimeistään maanantaiaamuna 23.5. karttapostilaatikoistamme FU-47:n majalta Fiskarista (Kalliomäentie 4) tai Västerbyn hiihtomajalta Tammisaaresta.

Tervetuloa Lillforsiin!