Lappohja: keskiviikkorastit Emit-leimauksella, 13.4.2022

Raaseporin keskiviikkorastikalenterin 2022 ensimmäinen iltatapahtuma järjestetään 13.4. Lappohjassa valtatien 25 pohjoispuolen maastossa. Kuten monet tietävät, maastossa painottuvat avokalliot, mutta myös vanhempaa ja nuorempaa talousmetsää ja metsäautoteitä löytyy kallioalueiden väliltä. Suurin osa maastosta on lumetonta, mutta avoimilla alueilla on yhä jäljellä vanhaa lunta, jonka kuitenkin pystyy usein välttämään suunnistajien omien mikroreitinvalintojen avulla. Muutoin maasto on hyvin juoksukelpoinen, mutta varsin märkä varsinkin seillä, missä esiintyy suota ja pehmeää alustaa. Kotimatkaa varten kannattaakin ottaa mukaan kuivat sukat ja kengät.

Viisi rataa: A-rata 6,4 km, B-rata 5,1 km, C-rata 3,6 km, D-rata 1,6 km ja E-rata 1,1 km. Käyräväli 5 m. Rasteilla on tavalliset liput, koodinumerot ja Emit-leimasimet. Ratamestari on Björn-Erik Wickholm. Opastus tieltä 25 n. 1 km Hangon rintamamuseolta Tammisaaren suuntaan.

Hinta: aikuiset 7 €, 18-vuotiaat tai nuoremmat sekä OK Raseborgin tai FU-47:n jäsenet ilmaiseksi. Aikuisten hinnan voi maksaa ennakkoon Rastilipussa tai käteisellä paikan päällä. Myös Mobilepay, Smartum, Edenred ja ePassi toimivat. Tulokset Emitillä, myös Livelox toimii. Tällä kertaa ei omatoimisuunnistusta.

Tervetuloa!