Keskiviikkorastit Tenholan Undermalmissa, 10.5.2023

Keskiviikkona 10.5. on jälleen keskiviikkorastien vuoro, tällä kertaa Tenholan Undermalmissa. Hieno, vaihteleva maasto on varmasti jo varsin tuttu aikaisemmilta vuosilta varsinkin oman seuramme jäsenille, mutta kartta pitää edelleen hyvin paikkansa, erityisesti tiettyjen päivitysten jälkeen, ja nyt kun olemme saaneet luvan pysäköinnin, lähdön ja maalin sijoittamiseen ampumaradalle, ratamestarin on ollut mahdollista väistää tiettyjä ”pystyvihreitä” alueita kartan eteläosassa niin että mahdollisimman monet saavat nauttia kartan länsipuoliskon hienoista kalliomäistä. Ratamestari on Kristian Forsell.

OK Raseborgin jäsenille nämä rastit ovat toinen kahdesta keskiviikkotapahtumastamme, joiden tulokset huomioidaan valittaessa joukkueita Venlojen ja Jukolan viestiin. Toivomme siksi, että mahdollisimman monet osallistuisivat. Jukolaan aikovilta huomioidaan ensi sijassa näytöt A-radalta ja Venloihin aikovilta B-radalta.

Opastus tieltä 52 reilu kilometri luoteeseen teiden 52 ja 111 risteyksestä. Opastuksen osoite Perniöntie 253, Raasepori. Lähtö klo 17.00 – 19.00. Tällä kertaa ei omatoimirasteja. Karttamaksu on 8 €; 18-vuotiaat ja nuoremmat juniorit maksavat 5 €, mutta kaikki Raseborgin jäsenet (ja toimitsijamme FU-47:sta) suunnistavat ikään katsomatta ilmaiseksi.

Emit-leimaus & Livelox.

Viisi ratavaihtoehtoa:

  • A 7,6 km
  • B 4,8 km
  • C 3,5 km
  • D 1,4 km
  • E 1,0 km.

Tapaamisiin Undemalmissa keskiviikkona! Lämpimästi tervetuloa!