Keskiviikkorastit Källvikenissä, 24.5.2023

Kulkukelpoisuus on tässä maastossa hyvä tai erittäin hyvä, vaikka kartan alueella onkin tehety joitakin pieniä metsätöitä.

Keskiviikkona 24.5. on jälleen keskiviikkorastien vuoro, tällä kertaa Källvikenin kartalla Leksvallin ja Skogbyn välillä. Kuten useimmat varmasti tietävätkin, maasto vaihtelee täällä erittäin avoimesta mäntymetsästä pienempiin hyvinkin pienipiirteisiin mäkialueisiin. Osalla alueesta on tehty metsätöitä, mutta kulkukelpoisuus on enimmäkseen hyvä tai erittäin hyvä. Lastenradoille on tarjolla paljonkin polkuja ja muita johtouria. Korkeuserot ovat alueen itäreunan rinteitä lukuun ottamatta maltillisia.

Huomaa myös, että Suunnistajan Kaupan myymäläauto saapuu myös tällä kertaa paikalle.

Opastus tieltä 25 Leksvallin ja Dagmarinpuiston risteyksestä. Tapahutman osoite on Leksvallintie 406, Raasepori. Metsään pääsee klo 17.00-19.00. Tällä kertaa ei omatoimisuunnistusta. Karttamaksu on 8 €; 18-vuotiaat ja nuoremmat juniorit maksavat 5 €, mutta kaikki OK Raseborgin jäsenet (ja toimitsijamme FU-47:stä) suunnistavat ikään katsomatta ilmaiseksi. Myös Mobilepay (OK Raseborg 67668), Smartum, Edenred ja ePassi toimivat. Tulokset Emitillä, myös Livelox.

Myös seuran Hippo-koululla on tapaaminen tämän tapahtuman yhteydessä, ja OK Raseborgin junioreille nämä iltarastit toimivat myös tämän vuoden osalta seuran oman juniorcupin ensimmäisenä osakilpailuna.

Neljä tavallista rataa sekä TR ja RR:

  • A 6,8 km
  • B 4,7 km
  • C 3,5 km
  • D 1,6 km
  • TR 1,3 km
  • RR 2,0/1,2 km.

Ratamestarit ovat Bengt Fagerlund (radat ABCD) ja Jouko Nurmiainen (TR & RR). Lisäksi varsinkin lapsille tarjolla on myös labyrinttisuunnistus, jonka toteuttaa Kristian Forsell. Tapaamisiin keskiviikkona! Lämpimästi tervetuloa!