Keskiviikkorastit Inkoon Västankvarnissa, 31.5.2023

Keskiviikkona 31.5. on jälleen keskiviikkorastien vuoro, tällä kertaa Inkoon Västankvarnissa. Hieno, vaihteleva maasto on tuttu viime vuoden Inkoon kevätkilpailusta ja OK Raseborgin klubbiksesta. Sen jälkeen maastoon on tehty pari uutta hakkuuaukkoa, mutta olemme ehtineet päivittää ne kartalle. Ratamestari on Leif Haajanen.

OK Raseborgin jäsenille nämä rastit ovat toinen kahdesta keskiviikkotapahtumastamme, joiden tulokset huomioidaan valittaessa joukkueita Venlojen ja Jukolan viestiin. Toivomme siksi, että mahdollisimman monet osallistuisivat. Jukolaan aikovilta huomioidaan ensi sijassa näytöt A-radalta ja Venloihin aikovilta B-radalta.

Opastus tieltä 51 sisällissodan 1918 muistomerkin risteyksestä (Söderlandintien risteys). Tapahtuman osoite on Söderlandintie 93. Lähtö klo 17.00–19.00. Tällä kertaa ei omatoimirasteja. Karttamaksu on 8 €; 18-vuotiaat ja nuoremmat juniorit maksavat 5 €, mutta kaikki Raseborgin jäsenet (ja toimitsijamme FU-47:sta) suunnistavat ikään katsomatta ilmaiseksi.

(Huom.: ennakkoilmoittautuminen ja -maksaminen Rastilippu.fi:ssä vaikuttavat olevan parhaillaan epäkunnossa valtakunnallisen järjestelmävirheen takia, mutta kaikki muut maksutavat toimivat normaalisti ja kartasta Rastilipussa käy tässäkin tilanteessa ilmi oikea, todellinen tapahtumapaikka.)

Emit-leimaus & Livelox.

Neljä ratavaihtoehtoa:

  • A 6,4 km
  • B 4,0 km
  • C 2,8 km
  • D 0,9 km.

Tapaamisiin Västankvarnissa keskiviikkona! Lämpimästi tervetuloa!