Stafetträning och onsdagsträning i Undermalm den 5.6.

Onsdagen den 5.6 ordnas vår traditionella stafetträning i Undermalm i Tenala. Vägvisning från Väg 111, ca 1km från avtaget från väg 52.

Önskvärt är att så många som möjligt som kommer att delta i Jukola ställer upp i den gemensamma starten som sker kl. 17.45!!! Alla som vill delta i denna bör vara registrerade vid resultatdatorn i god tid före detta.

Stafetträningen är öppen för alla och även sådana som deltar i andra lag än vår förenings eller inte alls deltar i Jukola/Venla får gärna ställa upp så att det blir många på startlinjen!

De som vet att de kommer att delta i gemensamma starten får gärna förhandsanmäla sig via IRMA eller här så har vi något form av uppfattning om behovet av kartor. Banalternativen vid gemensamma starten är ~7km, ~5km och ~3km.

Samtidigt med stafetträningen är det vanlig onsdagsträning där det också finns D- och E banor. Start för denna träning mellan kl 17.00 och 19.00. Här hoppas dock arrangörerna att det finns förståelse för att det kan vara full upp då det är dags för den gemensamma starten så undvik gärna att starta i närheten av denna.

Hoppas på många deltagare!

Kategoriat:
Okategoriserade