Rastikiva, Hippo-koulu ja Rastipassi tulevat taas

Kaikki lapset ja lapsiperheet, tervetuloa rasteille! Viime keväältä Tammisaaresta tuttu Viikon rastikiva alkaa taas, ja tällä kertaa kalenterissa on peräti 16 tapahtumaa. Niistä puolet on Tammisaaressa ja puolet joko Pohjassa tai Inkoossa. Jos jaksat suunnistaa nämä kaikki, olet todellinen mestari!

OK Raseborgin ja Fiskarin Urheilijat -47:n Rastikiva on kaikille kiinnostuneille avoin ja koronaturvallinen vasta-alkajien omatoimisen suunnistuksen muoto. Rastikivan radat ovat ilmaisia. Ensimmäiset rastit ovat maastossa Tammisaaren Ramsholmenilla maanantaiaamusta 12.4. alkaen, ja loppuviikosta rasteille pääsee myös Fiskarissa. Tarkemmat tiedot täältä.

* * *

Jos taas haluat oppia lukemaan karttaa ja löytämään rasteja, tule Hippo-kouluun! OK Raseborgin ja FU-47:n Hippo-koulu on lasten oma suunnistuskurssi, jossa kokeneet opettajat neuvovat lajin alkeissa. Raaseporin Osuuspankin tukemia Hippo-ryhmiä järjestetään tänä keväänä huhti–toukokuussa Tammisaaressa, Pohjassa ja Inkoossa.

Kurssin hinta on 15 euroa/lapsi. Hintaan sisältyy paljon etuja. Kurssi toteutetaan mahdollisimman koronaturvallisesti (kokoontumiset ulkotiloissa, ryhmien koot, turvavälit, opettajien hengityssuojaimet, käsidesi). Katso aikataulut, ilmoittautumisohjeet ja muut lisätiedot täältä.

* * *

Jos suunnistaa useammin, lapsen kannattaa kuulua seuraan (vapaaehtoinen jäsenyys sisältyy jo Hippo-maksuun): sekä OK Raseborgilla että FU-47:lla on käytössä Rastipassit. Kaikki lapset, jotka kuuluvat jompaankumpaan seuraan ja keräävät vuoden mittaan kokoon vähintään 12 suunnistusta, saavat syksyllä seuroilta palkinnon! Tarkemmat ohjeet ja lisätiedot täältä.

Tulkaa siis mukaan rasteille! Ja ottakaa myös vanhempanne mukaan (heillekin on oma kurssi, katso lisää täältä)!

Kategoriat:
Okategoriserade