Harparskog: Onsdagsorientering med Emit, 8.6.2022

Raseborgs onsdagsorienteringar fortsätter 8.6 i Harparskog på en alldeles nyligen uppdaterad karta. Träningen hålls alltså endast onsdag kväll med start kl. 17.00-19.00. Vägvisning från väg 25 i Skogby, både den exakta vägvisningspunkten och träningens parkering/mål syns på kartan på Rastilippu

Fem banor: A 6,7 km, B 4,8 km, C 3,4 km, D 2,2 km och E 1,6 km. D- och E-banorna går i ett lättare område än de övriga, och E-banan har två snitslade kontrollavstånd på samma sätt som på RR-banorna: den som vågar kan välja en kortare väg, men vid behov kan man ta sig till dessa kontroller längs snitseln. De längre banorna erbjuder både vägval och tekniska kontrollmellanrum i terrängen som är rätt lik den kommande Jukolaterrängen. Framkomligheten är mycket god för det mesta, och på en stor del av banorna finns det öppna fina berg att löpa på. På kontrollerna finns det vanliga skärmar, kodnummer och Emit-stämplar. Banläggare är Benny Forsström.

OBS: Alla juniorfamiljer, denna träning är andra deltävlingen i OK Raseborgs egen juniorcup 2022! Ingen separat anmälan behövs, det räcker att man kommer på plats och berättar sin ålder, medlemskap i OK Raseborg och väljer lämplig bana. Poängresultat och pris fås på hösten.

Pris för träningen: vuxna 7 €, 18-åringar eller yngre och medlemmar av OK Raseborg eller FU-47 gratis. Vuxna kan betala i Rastilippu på förhand eller kontant på platsen. Också Mobilepay (OK Raseborg 67668), Smartum, Edenred och ePassi fungerar. Resultat med Emit, också Livelox. Den här gången ingen orientering på egen hand.

Välkommen!