Harparskog: keskiviikkorastit Emit-leimauksella, 8.6.2022

Raaseporin keskiviikkorastit jatkuvat 8.6. Harparskogissa aivan juuri päivitetyllä kartalla. Rasteille pääsee siis ainoastaan keskiviikkoiltana, lähdöt klo 17.00-19.00. Opastus tieltä 25 Skogbystä, sekä tarkka opastuspiste että keskiviikkorastien pysäköinti/maali näkyvät kartalla Rastilipussa.

Viisi rataa: A 6,7 km, B 4,8 km, C 3,4 km, D 2,2 km ja E 1,6 km. D- ja E-radoilla on käytössä muita ratoja helpompi alue, ja E-radalla on kaksi siimarilla viitoitettua rastiväliä samaan tapaan kuin RR-radoilla: se joka uskaltaa ja osaa, voi valita lyhyemmän reitin, mutta tarvittaessa nämä rastit löytyvät seuraamalla viitoitusta. Pidemmät radat tarjoavat puolestaan sekä reitinvalintoja että teknisempia rastivälejä maastossa, joka muistuttaa paljon tulevan Jukolan maastoa. Kulkukelpoisuus on enimmäkseen erinomainen, ja juoksualustana on suurelta osin avoimia kallioita. Rasteilla on tavalliset rastiliput, koodinumerot ja Emit-leimasimet. Ratamestari on Benny Forsström.

HUOM.: Kaikki junioriperheet, nämä keskiviikkorastit ovat OK Raseborgin oman juniorcupin 2022 toinen osakilpailu! Erillistä ilmoittautumista ei tarvita, vaan riittää, että tulet paikalle ja kerrot ikäsi ja sen, että olet OK Raseborgin jäsen, ja valitset itsellesi sopivan radan. Yhteispisteet ja palkinnot ovat vuorossa syksyllä.

Kuntorastien hinta on aikuisilta 7 €, 18-vuotiaat ja nuoremmat sekä OK Raseborgin tai FU-47:n jäsenet ilmaiseksi. Aikuiset voivat maksaa etukäteen Rastilipussa tai paikan päällä käteisellä. Myös Mobilepay (OK Raseborg 67668), Smartum, Edenred ja ePassi toimivat. Tulokset Emitillä, myös Livelox on tarjolla. Tällä kertaa ei omatoimisuunnistusta.

Tervetuloa!