Fagervik: keskiviikkorastit Emit-leimauksella, 22.6.2022

Raaseporin keskiviikkorastit jatkuvat 22.6. Fagervikissä Karjaan Uralta lainatulla kartalla. Rastit pidetään ainoastaan keskiviikkoiltana siten, että metsään pääsee klo 17.00-19.00. Tapahtuman pitopaikka on vain parin kilometrin päässä Karjaan Uran Karjaa-rastien 2022 kilpailukeskuksesta, ja keskiviikkorastien kartta on Uran kilpailukartan eteläinen naapurikartta. Opastus tieltä 1050 noin 2 km itään Fagervikin ruukista, osoite Fagervikintie 932 (ks. peruskartalta karttasanoja Stövelängen tai Kvarnkärr), pysäköinti pellolla Fagervikintien eteläpuolella. Tarkka opastuspiste ja pysäköintipaikka näkyvät kartalla Rastilippu-palvelussa

Neljä rataa: A 6,2 km, B 4,2 km, C 3,4 km ja D 1,1 km. Kartan mittakaava on 1:10000. Rasteilla on tavalliset rastiliput, koodinumerot ja Emit-leimasimet. Ratamestareina perhe von Frenckell.

Kuntorastien hinta on aikuisilta 7 €, 18-vuotiaat ja nuoremmat sekä OK Raseborgin tai FU-47:n jäsenet ilmaiseksi. Aikuiset voivat maksaa etukäteen Rastilipussa tai paikan päällä käteisellä. Myös Mobilepay (OK Raseborg 67668), Smartum, Edenred ja ePassi toimivat. Tulokset Emitillä, mutta Liveloxia emme tällä kertaa valitettavasti voi luvata, koska meillä ei ole copyrightiä kartan julkaisemiseksi netissä (ensi viikolla myös Livelox jatkaa luonnollisesti tavalliseen tapaan). Tällä kertaa ei omatoimisuunnistusta.

Tervetuloa!