Bromarv, omatoimirastit, 19.6.–2.7.2023

Omatoimirastit ovat avoinna ma 19.6. – su 2.7.2023 Bromarvissa. Pysäköinti pikkutiellä vasempaan (itään) Riilahdentieltä 2,5 km etelään Vättlaxintien ja Riilahdentien risteyksestä. Liikenneturvallisuuden ja paikallisten asukkaiden huomioimiseksi pyydämme välttämään pysäköintiä itse Riilahdentiellä. Lähtö ja maali Riilahdentien länsipuolella vastapäätä pysäköintiä.

Kartta on vuodelta 2017 ja tuttu kevätkilpailustamme 2018 sekä useilta kuntorasteilta. Kartalle on lisätty aivan hiljattain joitakin uusia metsätyöalueita ja näkyvimpiä traktoriuria.

Neljä rataa: A-rata 6,3 km & 16 rastia, B-rata 4,8 km & 13 rastia, C-rata 3,0 km & 10 rastia ja D-rata 1,3 km & 7 rastia. Mittakaava 1:10000 tai 1:7500 A- ja B-radoilla, 1:7500 C- ja D-radoilla, käyräväli 2,5 m. Rasteilla on maastossa tavalliset suuret rastiliput. Jos huomaat, että jokin rastilippu puuttuu, olemme kiitollisia, jos ilmoitat siitä meille. Ratamestari on Gun-Viol Lång.

Harjoituksen hinta: seuramme ulkopuoliset aikuiset maksavat 8 € ja korkeintaan 18-vuotiaat nuoret 5 €; OK Raseborgin jäsenet (ja kuntorastitalkoisiimme osallistuvat FU-47:n jäsenet) suunnistavat kaikki ilmaiseksi. Maksaa voi Rastilipussa tai pankkisiirrolla (tilinumero näkyy kartassa), samalla kertaa voi maksaa useampia, kirjoita suunnistajien nimet viestikenttään. Myös Mobilepay, Smartum, Edenred ja ePassi toimivat. GPS-tulospalvelu ja -reittihärveli Liveloxissa. Pdf-kartat itse tulostettaviksi Rastilipussa, paperikartat karttapostilaatikossamme Västerbyn hiihtokeskuksessa Tammisaaressa sekä poikkeuksellisesti myös Bromarvissa harjoituksen parkkipaikalla olevassa laatikossa.

Tervetuloa!