Bollsta, Fiskari, omatoimirastit 21.8-3.9.2023

(På svenska)

Bollstan kartalla Fiskarissa järjestetään omatoimirastit 21.8.–3.9.2023. Pysäköinti, lähtö ja maali Frasabäckenillä Von Julinin tien luona luoteeseen Fiskarin ruukista (ks. karttaa Rastilippu-palvelussa).

Kartta on osin vuodelta 2016 ja osin vuodelta 2020, mutta kokonaisuus on päivitetty ajan tasalle aivan hiljattain. Maasto on vaihtelevaa, sillä sieltä löytyy sekä joitakin suhteellisen jyrkkäpiirteisiä mäkiä että myös nopeakulkuisia osia, joissa näkyvyys on suhteellisen hyvä. Alueella on runsas polkuverkosto kiitos maastopyöräilyreitistöjen. Maastossa mahdollisesti liikkuvia pyöräilijöitä kannattaa varoa.

Neljä rataa: A-rata 6,7 km, B-rata 4,5 km, C-rata 3,4 km ja D-rata 1,9 km. Mittakaava on A-radalla 1:10000, B-radalla 1:10000 ja 1:7500 sekä C- ja D-radalla 1:7500. Käyräväli on 5 m. Rastit on merkitty maastoon tavallisin rastilipuin, tällä kertaa ei koodinumeroita tai leimasimia. Jos havaitset jonkin rastin puuttuvan, olemme kiitollisia, jos ilmoitat siitä meille. Ratamestari on Marko Loukkalahti.

Harjoituksen hinta: seuramme ulkopuoliset aikuiset maksavat 8 € ja korkeintaan 18-vuotiaat nuoret 5 €; OK Raseborgin jäsenet (ja kuntorastitalkoisiimme osallistuvat FU-47:n jäsenet) suunnistavat kaikki ilmaiseksi. Maksaa voi Rastilipussa tai pankkisiirrolla (tilinumero näkyy kartassa), samalla kertaa voi maksaa useampia, kirjoita suunnistajien nimet viestikenttään. Myös Mobilepay, Smartum, Edenred ja ePassi toimivat. GPS-tulospalvelu ja -reittihärveli Liveloxissa. Pdf-kartat itse tulostettaviksi Rastilipussa vaikka heti, paperikartat karttapostilaatikoissame FU-47:n majalla Fiskarissa (Kalliomäentie 4) ja Västerbyn hiihtokeskuksessa Tammisaaressa.

Tervetuloa Bollstaan!