Nyheter

Tillbaka

Webbshoppen för föreningskläderna är öppnad

av Catarina von Frenckell den 07.01.2019
(läst av 316 besökare)

WEBBSHOPPEN ÄR ÖPPNAD

Vår webbshop är nu klar att användas och är öppen mellan 7.1-24.1. Hoppas så många som möjligt tar detta tillfälle i akt och beställer av det som fattas eller behöver uppdateras i er orienteringsgarderob! Leverans av kläderna i medlet av mars. En ny modell av skalrocken/regnrocken finns igen att beställa(  vårt namn OK RASEBORG, kommer framme på bröstet som på den förra,men som nu ej syns i webbshoppen) och provmodeller av denna kommer att komma troligtvis ännu denna vecka hem till mig, så den som är intresserad av att se och pröva den så kan ta kontakt med mig! Likaså kommer modeller och storlekar av cykelskjortan som nu ej mera finns i exakt den modell som förra gången,  den nya heter Vitric och lär vara ännu trevligare, så hör gärna av er med frågor gällande både kläder och webbshop!

Rina 040-5623289, eller rina.frenckell@fagervik.fi

Ett meddelande av Trimtex:

Nu är er webshop öppen och stänger den 24/1 med förväntad leverans i vecka 10.

Info:

Gå in på sida: https://trimtex.fi/customer/ok-raseborg/

Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem

För att komma in i webshopen:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på "LOGIN" och logga in med egen e-mail och lösenord.

Alt 2: Skapa nytt konto “NEW ACCOUNT”

När man loggat in/skapat nytt konto så trycker man på "Teamshop" och då kommer det upp en ruta som heter "Activate access code " där fyller man i teamkoden: raseborg och klickar på "Add new company/club".
Då kommer klubbens namn upp och klickar man på texten "Visit teamshop" kommer man in så man kan beställa kläder.

 

KOM OCKSÅ IHÅG  ATT ANMÄLA ER TILL ORIENTERINGSGALAN, se tidigare inlägg, sista anm.dag 27.1