Juniorverksamhet

Välkommen till Junior- och nybörjarsektionens sidor

SNABB INFO

  • Juniorer träningar torsdagar 17.30-ca 19.00, se Nimenhuuto
  • Onsdagsträningar på våren-sommar-hösten
  • Nybörjarskola april-maj
  • Kom med och pröva några gånger om det känns roligt så är                                  medlemsavgiften 15 €/år för junior.
  • Mera info: Kristian Forsell tfn 0442649067, kristian.forsell@2me.fi

VÄLKOMMEN MED I GÄNGET!

 

OK Raseborg juniorer tränar året om. Vi tränar ofta med alla andra i föreningen men vi har egen träning planerad just för oss. MERA informationen om verksamheten på väg i februari-mars.

För att befrämja föreningens återväxt arrangerar föreningen nybörjarskolor på olika håll i regionen på våren.

De som blir bitna av orienteringsflugan kan sen fortsätta delta i onsdagsträningarna på egen hand och komma med i juniorgruppen om man är yngre än 16 år. Håll i så fall utkik efter information om våra träffar på webbplatsens startsida. Föreningen arrangerar också juniorläger och juniorer 10 år och äldre kan delta i FSO Storläger.

Under året 2017 arrangeras Juniorernas serietävling som består av 6 deltävlingar i samband med onsdagsträningarna. Kolla in datumen i samband med kalendern för onsdagsträningarna.

Från slutet av mars till oktober kan man delta i orienteringstävlingar runt om i landet. Juniorerna åker också tillsammas till den årliga Ekorrstigsfinalen samt till Finnspring, Nuorten Jukola och Nuorisoviestit. För att tävla behöver man en tävlingslicens och tillgång till IRMA, mera om det kan du läsa mera om under Licenser och IRMA. OK Raseborg betalar licenser och tävlingar för juniorer 18 år och yngre.

Vi använder Nimenhuuto som anmälningsverktyg och tävlingskalender.

 

År 2016 vann OK Raseborgs juniorer vandringspriset Gyllene Ekorren på Ekorrstigsfinalen i Borgå.

Gyllene ekorren

OKR Nimenhuuto

OKR Kalender