Talkoolaisille

Tämä sivu kuuluu SM-kisojen järjestäjäseurojen talkoo-organisaatiolle, joka toivottaa niin seurojen jäsenet kuin kisajärjestelyihin mukaan haluavat paikalliset tervetulleiksi mukaan urakkaan!

Kisojen järjestelyissä on monia erilaisia tehtäviä, joista jotkut edellyttävät erityisasiantuntemusta ja joissakin taas iloinen talkoomieli ja reipas tekemisen halu riittävät. Samoin ajankäytön kannalta jotkut tehtävät ovat muita työllistävämpiä. Löytääksemme kaikille kiinnostuneille mahdollisimman sopivan toimitsijatehtävän ja kaikkiin tehtäviin sopivat tekijät pyydämme kaikkia talkoolaisia täyttämään oheisen ilmoittautumislomakkeen.

Kisatoimitsijat tulevat saamaan kiitokseksi vaivoistaan kisaliivin, jonka toivottua kokoa lomakkeessa myös tiedustellaan. Tämän takia myös niiden organisaation jäsenten, joilla on jo tehtävä, on suotavaa täyttää lomake.

Jos olet epävarma, miten vastata johonkin lomakkeen kysymyksistä, pääset halutessasi muokkaamaan vastauksiasi myöhemmin, sähköpostiisi saamasi linkin avulla.

Lisää talkooväkeä koskevia erillisohjeita julkaistaan täällä, kun järjestelyt etenevät. Järjestäjäseurojen jäseniä kehotetaan seuraamaan kisajärjestelyjä koskevia uutisia myös kunkin seuran muiden tiedotuskanavien kautta.

Tervetuloa mukaan SM-kisojen järjestämistalkoisiin!