FSO:n suurleiri 2018

 

Vuonna 2018 FSO:n suurleirin järjestää OK77 Kauniaisissa. OK Raseborgin yhdyshenkilö ilmoittautumisasioissa on Pia Westerberg (040 5194648, info@piawesterberg.fi), jolta voi kysyä myös itse leiristä.

* * *

Leiri-infoa kopioituna OK77:n verkkosivuilta (http://ok77.fi/index.php/fi/fsom-2018/nuorten-suurleiri):

 

FSO:n nuorten suurleiri 2018

Milloin: 7.-10.8.2018 (tai ti-ke 7-8.8. + to iltapäiväharjoitus)

Missä: Kauniainen, majoitus koulussa, Granhultsskolan, Oppilaskodintie 23


Kenelle: kaikille 10-18-vuotiaille suunnistajille FSO-seuroista, sekä vasta-alkajille että kokeneille konkareille.


Mitä: Suunnistusta ja mukavaa yhdessäoloa muiden ympäri maata tulevien FSO-seurojen nuorten suunnistajien kanssa. Harjoituksia on mm. FSOM-kisamaaston kaltaisessa metsässä.


Miksi: tutustua kanssasuunnistajiin omasta ja muista seuroista, oppia uusia suunnistustaitoja, pitää hauskaa yhdessä.


Ilmoittautuminen: viimeistään 20.6. Seuran yhdyshenkilö ilmoittaa seuran osallistujat. Ota yhteyttä oman seuran juniorivastaavaan/yhdyshenkilöön, joka yleensä ilmoittaa viestijoukkueet kisoihin, jos et ole saanut infoa seuraltasi, kuinka keräätte ilmoittautumisia. Voit myös olla meihin yhteydessä, niin selvitämme, kuka on seuranne yhdyshenkilö. Yhdyshenkilönä voit ilmoittaa monta osallistujaa kerralla, itsesi mukaan lukien.


Mitä maksaa: koko leiri 145 eura (puoli leiriä 70 euroa)


Miten pääsen perille: Bussilla, autolla tai junalla. Mikäli tulet junalla pohjoisesta vaihdat kätevimmin Pasilassa tai Helsingin keskustassa Rautatieasemalla paikallisjunaan U, L tai E ja jäät pois Kauniaisten asemalla, lännestä vaihto tapahtuu Leppävaarassa U, L tai E-junaan.


Leirin vetäjät: muutama OK77:sta + vetäjiä osallistuvista seuroista


Ohjelma: noin 10 suunnistusharjoitusta, tiistaina 1-2 lyhyempää harjoitusta, ke-to 2-3 harjoitusta/pvä josta yksi kevyempi, perjantaina yksi kevyt harjoitus ennen FSOM sprinttiä. Poimintoja ohjelmasta (muutoksia saattaa tulla vielä): käyräsuunnistusta, ryhmäsuunnistusta tyyliin muistisuunnistusta/rogainingia, yösuunnistusta, leiriviesti, labyrintti/jumppasalisuunnistusta, mahdollisesti myös tarkkuussuunnistusta. Ohjelma tarkentuu vielä kesän aikana, lisää infoa tiedossa myöhemmin.


Seuran yhdyshenkilöille: sinun tulee osallistua ohjelmaan ja johtaa omaa ryhmääsi, olla valmis auttamaan nuorimpia/kokemattomimpia metsässä, olla avuksi, missä tarvitaan, esim. hakea rastilippuja harjoituksen jälkeen, jakaa karttoja harjoituksissa jne. Tarvitaan yksi ohjaaja/ 7-10 osallistujaa riippuen osallistujen iästä ja suunnistustaidoista, mieluiten yksi ohjaaja/seura, mutta jos tämä ei onnistu, voit myös sopia yhteistyöstä toisen seuran kanssa.


Lisää infoa: leiri-info jossa tarkempi ohjelma ja pakkauslista tulee ilmoittautumisajan jälkeen, juhannuksen tienoilla, täällä ja sähköpostitse.

Yhteystieto/OK77: Nina Nilsson 040 8226122.