Hippo-koulu 2018: Suunnistuskoulu vasta-alkajille

 

OK Raseborg järjestää ensi sijassa ala-asteikäisille lapsille tarkoitetun Hippo-suunnistuskoulun, johon myös muun ikäiset voivat osallistua. Tavoitteena on oppia suunnistuksen perustaitoja: kartanlukua, maaston havainnointia ja reitinvalintaa. Osallistumismaksu on 20 € ja se sisältää t-paidan ja koulumateriaalin.
 

Tammisaari: viisi harjoitusta huhti–toukokuussa 2018 klo 18.00–19.30:

– torstaina 26.4. Västerbyn hiihtomaja

– torstaina 3.5. Västerbyn hiihtomaja

– tiistaina 8.5. Björnviken, Inkoo (kimppakyydit Västerby hiihtomajasta klo 17.15)

– torstaina 17.5. Västerbyn hiihtomaja

– torstaina 24.5. Ekenäs port, mukaan uikkarit ja pyyhe. (muutettu paikka)

Tietoja Tammisaaren Hippo-koulusta, PDF (suomeksi ja ruotsiksi).
 

Inkoo: viisi harjoitusta huhti–toukokuussa 2018 klo 18.00–19.30:

– tiistaina 24.4. Inkoon pururata

– tiistaina 8.5. Björnviken

– tiistaina 15.5. Inkoon pururata

– tiistaina 22.5. Kyrkfjärdenin koulu

– tiistaina 29.5. Aktia-areena.

Tietoja Inkoon Hippo-koulusta, PDF (suomeksi ja ruotsiksi).
 

 

Lisäksi tiistaina 31.7. pidetään klo 18.00 Tammisaaressa Grabbskogin uimarannalla lasten ja nuorten suunnistusharjoitukset ja kesätapaaminen, joihin Hippo-koulun osallistujat ovat tervetulleita: suunnistusta, makkaranpaistoa, uimaranta ja tietoa loppukesän toiminnasta.
 

* * *

 
Metsässä käymme käytännöllisissä urheiluvaatteissa (pitkät housut, paidan hihat kelin mukaan). Kenkien on hyvä sietää likaa, lenkkitossut ovat aluksi hyvät. Kompassia saa lainata.

Seura ei hanki automaattisesti tapaturmavakuutusta osallistujille, mutta neuvoo mielellään, miten sellaisen voi hankkia suunnistusliiton kautta, ellei lapsella ole urheiluun soveltuvaa vakuutusturvaa jo muuten. (Katso lisää: http://www.suunnistusliitto.fi/harraste/kuntosuunnistajan-vakuutus/vakuutus/. Jos ostat "Kuntosuunnistajan vakuutuksen 2018" suunnistusliiton verkkokaupasta, OK Raseborgin seurakoodi on 188.)

Ne, jotka haluavat, voivat osallistua myös muihin harjoituksiin ja kilpailuihin keväällä, kesällä ja syksyllä. OK Raseborgin jäsenmaksu junioreille on 15 € vuodessa, ja sen maksaneille korvataan kilpailulisenssi ja osallistumismaksuja.

Voit kuitenkin aina liikkua kanssamme metsässä myös ilman paineita kilpailemiseen. Myös vanhemmat ovat tervetulleita mukaan oppimaan yhdessä lastensa kanssa ja löytämään sekä rasteja että koko perheen luontoliikunnan ilot!