Hippo-koulu 2019: Suunnistuskoulu lapsille

 

**HUOM.: Nyt kun suurin osa Hippo-koulusta on jo pidetty, emme ota enää vastaan uusia ilmoittautumisia vuosikurssille 2019. Uudet vasta-alkajat – sekä lapset että aikuiset – jotka haluavat kokeilla suunnistusta, ovat kuitenkin aina lämpimästi tervetulleita OK Raseborgin säännöllisille, läpi kauden jatkuville keskiviikkorasteille, joilla on aina myös tarjolla helppoja ja lyhyitä ratoja, ja useimmiten paikalla on myös joku, joka osaa ja ehtii antaa neuvoja suunnistuksen alkeista. **

OK Raseborg järjestää ensi sijassa ala-asteikäisille lapsille tarkoitetun Hippo-suunnistuskoulun. Myös vanhemmat lapset ovat tervetulleita. Aikuisille meillä on oma Jukola-koulu! Tavoitteena on oppia suunnistuksen perustaitoja: kartanlukua, maaston havainnointia ja reitinvalintaa. Osallistumismaksu on 15 € ja sisältää koulumateriaalin. Jäsenyys seurassa sisältyy hintaan niille, jotka jäseniksi haluavat.
 

Koulun ohjelma koostuu kuudesta tapaamisesta huhti–toukokuussa 2019 klo 18.00–19.30:

– ke 17.4. Raasepori, Horsbäck, Wi-Box, Hippo-koulu kokoontuu sisällä Wi-Boxissa

– ke 24.4. Inkoo, Joddböle, opastus tieltä 186 Fagervikin liittymästä

– ke 8.5. Raasepori, Falkgölen, opastus tieltä 52, n. 3,5 km kohti Tenholaa tieltä 25

– ke 15.5. Inkoo, Inkoon pururata, opastus tieltä 51 Inkoon liittymän kohdalta

– to 16.5. Raasepori, Västerbyn hiihtokeskus, junioriharjoitukset, rastireitti ja tukireitti

– ke 22.5. Raasepori, Västerby storträsk, opastus tieltä 25 Trollbölen liittymästä

– EKSTRA: sunnuntaina 2.6. kilpailumatka kaikille kiinnostuneille NÅID:n Oravapolkufinaaliin Paraisille (henkilökohtainen ja viesti), yhteinen bussikuljetus järjestetään omakustannehintaan, lisätietoja tuonnempana.

Tietoja Hippo-koulusta, PDF (suomeksi ja ruotsiksi).

OK Raseborgin rastipassi 2019, PDF.

OK Raseborgs skärmpass 2019, PDF.

 

 

Lisäksi elokuussa pidetään lasten ja nuorten suunnistusharjoitukset ja kesätapaaminen. Hippo-koulun osallistujat ovat tervetulleita mukaan suunnistamaan ja viihtymään yhdessä. Lisätietoja tarkemmin tuonnempana!
 

* * *

 
Metsässä käymme käytännöllisissä urheiluvaatteissa (pitkät housut, paidan hihat kelin mukaan). Kenkien on hyvä sietää likaa, lenkkitossut ovat aluksi hyvät. Kompassia saa lainata.

Föreningen skaffar inte automatiskt olycksfallsförsäkring för deltagarna. Mera information om försäkringsskydd för orienterare finns här:

Seura ei hanki automaattisesti tapaturmavakuutusta osallistujille. Lisätietoja suunnistajan vakuutusturvasta löytyy täältä: https://okraseborg.fi/swe/start/orienterarens_forsakringsskydd/

Ne, jotka haluavat, voivat osallistua myös muihin harjoituksiin ja kilpailuihin keväällä, kesällä ja syksyllä. OK Raseborgin jäsenmaksu junioreille on 15 € vuodessa, ja sen maksaneille korvataan kilpailulisenssi ja osallistumismaksuja.

Voit kuitenkin aina liikkua kanssamme metsässä myös ilman paineita kilpailemisesta. Myös vanhemmat ovat tervetulleita mukaan löytämään yhdessä lastensa kanssa sekä rasteja että koko perheen luontoliikunnan ilot!