Junioritoiminta

Tervetuloa Juniorijaoston etusivulle

PIKAINFO

Linkki LASTENRATAESIMERKKEIHIN (TR ja RR)

Lisenssi 2019:

Osallistuaksesi kilpailuihin tarvitset SSL:n lisenssin, jonka OK Raseborg maksaa kaikille halukkaille alle 18-vuotiaille junioreilleen.

Taloudenhoitaja Pia Bäck, pia.back@hotmail.com, hoitaa lisenssin maksamisen. Sitä varten hän tarvitsee alaikäisestä juniorista, jolla ei ole aiemmin ollut lisenssiä:

1. Huoltajan nimen

2. Kotiosoitteen

3. Huoltajan puhelinnumeron

4. Juniorin nimen

5. Juniorin syntymäajan

6. Emit-kortin numeron

7. Viestin otsikoksi Juniorilisenssi ja juniorin nimi

8. Kerro, tarvitaanko lisenssiin myös Suomen Suunnistusliiton tapaturmavakuutus vai ei (OKR lunastaa lisenssivakuutukset vain niille, jotka ovat niitä ilmoittaneet tarvitsevansa).

 

Mikäli juniorilla on jo aiemmin ollut lisenssi ja IRMA-tili, tarvitaan em. henkilö- ja Emit-korttitietojen sijasta juniorin lisenssinumero ja huoltajan vahvistus, että IRMA-tilille jo tallennetut omat tiedot (kuten Emit-numero) ovat ajan tasalla. Lisäksi juniori tarvitsee ns. Suomisport-tilin (joko huoltajansa tai seuran luomana ja ylläpitämänä; voidaan käyttää myös muissa urheilulajeissa), ja sieltä saatava ns. sportti-id-numero tulee tallentaa ennen uuden kauden lisenssin hankkimista IRMA:n omiin käyttäjätietoihin (mikäli numero on jo ennestään IRMA:ssa, tämä asia on kunnossa). Lisätietoja ja ohjeita: http://www.suunnistusliitto.fi/liitto/lisenssi/osta-lisenssi/

Jos juniorilla siis on jo IRMA-tili ja OK Raseborg edustusseuranaan, ja juniorin huoltaja on jo itse päivittänyt IRMA:an juniorin sportti-id:n, lisenssin lunastamiseksi riittää, kun Pia Bäckille lähetettävässä viestissä kerrotaan lisenssitarpeesta (joko vakuutuksen kera tai ilman sitä) ja IRMA:n sekä sportti-id:n ajantasaisuudesta.

 

TERVETULOA MUKAAN PORUKKAAN!

 

OK Raseborgin nuoret harjoittelevat läpi vuoden. Harjoittelemme usein kaikkien muiden seuraan kuuluvien kanssa, mutta meillä on myös omia, juuri meille suunniteltuja harjoituksia. Lisätietoja vuoden 2019 junioriharjoituksista päivitetään vähitellen.

Edistääksemme seuran jälkikasvua järjestämme vasta-alkajien suunnistuskouluja keväällä eri puolilla seutua.

Ne, jotka saavat suunnistuskärpäsen pureman, voivat jatkaa omatoimisesti  keskiviikkorasteilla ja tulla mukaan junioriryhmään, jos kyse on alle 16-vuotiaista. Seuraa siinä tapauksessa tapaamisiamme koskevia tiedotteita tämän verkkosivuston etusivulla. Seura järjestää myös juniorileirejä, ja 10-vuotiaat ja vanhemmat nuoret voivat osallistua FSO:n nuorten suurleirille.

Vuonna 2019 järjestetään seuran oma nuorten sarjakilpailu eli junioricup, joka koostuu kuudesta keskiviikkorastien yhteydessä pidettävästä osakilpailusta. Päivämäärät julkistetaan keskiviikkorastien kalenterin yhteydessä.

Maaliskuun lopulta pitkälle lokakuulle on myös mahdollista osallistua suunnistuskilpailuihin eri puolilla maata. Nuoret matkaavat näistä yhdessä vuotuiseen Oravapolkufinaaliin/NÅID-päivään (2019 Paraisilla) sekä FinnSpringiin (Sauvossa), FSO:n mestaruuskisoihin (Kristiinankaupungissa ja Närpiössä), Nuorten Jukolaan (Turussa) ja Nuorisoviestiin Turussa. Kilpailuihin osallistumiseen tarvitaan kilpailulisenssi (ostetaan vuosittain, ks. lisätietoja sivulla Junioreiden kilpailutoiminta), joka antaa myös pääsyn suunnistusliiton IRMA-ilmoittautumisjärjestelmään. OK Raseborg maksaa lisenssit ja kilpailujen osallistumismaksut 18-vuotiaille ja sitä nuoremmille junioreille. Enemmän kilpailuja löydät sivultamme Junioreiden kilpailutoiminta, Nimenhuudosta tai IRMA:sta.

Muista myös tarkistaa, että sinulla on soveltuva, urheilutapaturmat kattava vakuutus. Vakuutuksen voi yhdistää kilpailulisenssiin (ks. vakuutusehdoista "Sporttiturva-vakuutus" verkkosivulla http://www.suunnistusliitto.fi/liitto/lisenssi/ ) tai hankkia tarvittaessa erillisen kuntosuunnistajan vakuutuksen suunnistusliiton kautta (niitä varten, jotka eivät halua kilpailla; OK Raseborgin seurakoodi verkkokaupassa on 188).

Käytämme Nimenhuutoa seuran sisäisenä ilmoittautumistyökalunamme ja kilpailukalenterinamme.

 

OK Raseborgin nuoret voittivat kiertopalkinto Kultaisen Oravan vuonna 2016 Oravapolkufinaalissa Porvoossa.

Gyllene ekorren