OK RASEBORG 22.5.2005, TENHOLA, TAMMISAARI

ENNAKKOTIEDOT




OK Raseborgin kansalliset kisat viime vuoden MM-katsastuskartalla

 

OK Raseborg järjestään kevään kansalliset kisansa viime elokuun MM-katsastuskartalla Tammisaaren Tenholassa. Huomatkaa että päivämäärä on muuttunut aiemmin ilmoitetusta ja on nyt 22.5.2005.

 

Käytössä on yhtenäinen metsäalue jota rikkovat vain muutama metsäautotie, pienet järvet ja yksi iso voimalinja. Polkuja on vähän ja peltoja/asutusta ainoastaan alueen reunamilla. Hakattuja alueita on viime joulukuun myrskyistä huolimatta vain vähän. Erityisesti lyhyemmillä radoilla on runsaasti pienipiirteisiä kallioita ja pieniä soita. Maastopohja on enimmäkseen hyväkulkuista. Näkyvyys vaihtelee, mutta on yleisesti ottaen hyvä. Korkeuseroja on pidemmillä radoilla enimmillään 40-60 m ja lyhyemmillä vähemmän. 

 

Ratamestari suunnittelee kaikille vaihtelevat radat, joissa yhdistyvät pitkät reitinvalintakykyä vaativat pitkät reitinvalinnat ja  hyvän kartanlukutaidon lisäksi rytminvaihtokykyä vaativat rastinotot pienpiirteisellä alueella.

  

Kartta on Arvo Paulinin tekemä viime elokuun MM-kisoja varten. Kevään kisaa varten MM-katsastusten aluetta on laajennttu jonkun verran. ”Uusi” alue on katsastusaluetta huomattavasti avoimempi ja helppokulkuisempi kangasmaasto, joka soveltuu erinomaisesti muun muuassa nuorimmille sarjoille.

 

Kansallisen kisan yhteydessä tullaan käymään FSO:n NÅID-piirin Oravapolkufinaali, joten hyviä soveltuvia ratoja sekä rastirallia on luvassa myös aivan nuorimmille.  

 

Tervetuloa!

OK Raseborg